Wednesday, November 2, 2011

Höst, Mys & Besvikelse

I lördags var det pecis en så där fin höstdag då man får för sig att det är lite mysigt med hösten andå! Då man glömmer allt vad blåst och regn heter...



 Halloween som det var gick vi förbi denna reklam...

Efter en otroligt dryg och otrevlig servitris på Restaurang & Café Gustav Adolf ändrades planerna på en go räkmacka till Libanesisk buffe på Meze där personalen var fantastiskt trevlig och bjöd på drickan, det tackar vi för! Efter att ha spenderat 6 månader i USA där svervice är A&O har man helt klart högre krav på bemötande och service.
 Gott va det! Älskar deras kardemummaris!
 Sedan var det dags för att rusta upp oss inför vintern med...
 One Piece,One Love!
 Jump In!
I snart ett år har vi väntat på att se Rihanna på Malmös nya arena vi var sååå pepp, men tydligen blev det för många Tequila i Oslo för henne och hon sket helt enkelt i det. Att hon sedan postade en bild på hennes arm med dropp i efter att hennes "sjukdom" hade ändrats 3 ggr under kvällen övertygade inte mig om att hon skulle ha infektion eller influensa eller vara utmattad. Bakis är var nog vad aftonbladet skulle ha skrivit från första början.
 Lyckligt ovetande...


 Många besvikna fans
 Lilla Torgs uteservingar fylldes oväntat en måndag i Oktober... slutade med Öl och Kinder Ägg

Var tvungen att lägga upp denna bild för att visa hur bra en del kan ha det och då skall ni inte tro att jag har fått en liten suprise från Shahab (som jag trodde för en sekund när jag såg blommorna på bordet) det är bara en liten höstbukett av hans nya chefer med välkommnande kort och bla. orden "Nu kör vi!"...Jag vill också få blommor med pepptalk!

2 comments: