Tuesday, May 17, 2011

24h i L.A

Innan vi lämnade Palm Springs för ett dygn i L.A var vi tvungna att äta såklart! Denna resa gick verkligen i matens tecken precis som det skall vara på semester.


 Vi började med Middag på vår älskade Persiska restaurang Flame!
Shahabs favorit, en varm Aubergineröra med rostad lök som han äter med varmt libabröd som kommer direkt från deras stenugn.
För er som inte har ätit Persisk mat tidigare kanske detta inte ser så läskande ut. Men för den som har smakat dessa fantastiska grytor vattnas det i munnen när man ser denna bilden!!! Jag tog min favorit Ghorme Sabzi en örtgryta med bönor och torkad lime, Shahab tog Fesenjan en valnöt och granatäpple-gryta med grillad kyckling.
Även om vi åt tills vi nästan sprack för att vi hade längtat så, så blev det så här mycket mat över. Eftersom vi inte kunde ta med oss maten till vårt hotell så bestämde vi oss för att ringa upp Shahabs kusin som bor nära restaurangen och tittade förbi honom och hans nyblivna färstmö med matrester  innan vi checkade in på vårt hotell. Grattis till Förlovningen Payam!
Vi bodde på Custom Hotell över natten, ett helt OK Budget-hotell. Dem har precis renoverat hotellet och håller fortfarande på i vissa delar. Rent, fräscht, nära flygplatsen och en biltur på 10-15 minuter till havet vilket är nära i L.A!
 Frukost på favoriten Canali Café i Venice, whole weet pancakes med äpple och kanel....och bacon såklart!
 Efter frukosten var vi ju tvungna att besöka stranden...
 ...där dem hade ngn filminspelning

 På väg till Beverly Hills. Ibland skriker Shahab: "Ta kort!" Kan nog inte säga att denna bilden gör bilen någon rättvisa...
 "Ta kort!"
 Rodeo Drive, baby!
 Denna gången fick Shahab ta kort!
Två favoriter och anledningen till att vi åkte till Beverly Hills! Ilori glasögonbutik och Sprinkles Cupcakes!
 FANTASTISK!
Shahab älskar lådor, boxar, you name it... förvaring av alla slag! Så han blev extra glad när vi tittade förbi hans favoritaffär "The Container Store". Nej det är inget skämt. Shahab♥ Organized!
 God Mexikansk mat, schysst miljö, goda drinkar och chans till Star Spotting!

 Pink lemonade at Pink Taco
 *Mums*

Hejdå L.A för denna gången, vi se på Torsdag igen ;-)! Ni som känner mig vet att jag Älskar Staden! Jag tror att man antingen Älskar eller Hatar L.A det är en bilburen stad och ja man måste ta bilen vart man än skall. Men för mig som har växt upp på landet är det inga konstigheter. Skillnaden här är att du har allt! Los Angeles är som flera städer som sitter ihop med olika atmosfärer, utbud. Åk hit vetja och känn efter om du älskar eller hatar.... I LOVE IT!

2 comments:

  1. Haha! Vad roligt "ta kort!"
    Vad snygg du är :)
    Kram

    ReplyDelete
  2. Tack snälla Mia, haha ja det är inte lätt att vara paparazzi!
    Kram Evelina

    ReplyDelete