Monday, June 13, 2011

ultimate frizbee

"Gör det själv" gäller inte bara på IKEA utan också när det kommer till grillning under en Ultimate Frizbee-turnering. Korv, "vanlig" hamburgare, kalkon-burgare, Veggie-burgare, Veggie-burgare med kalkonsmak...you name it!


På lördagen blev vi bjudna till en Ultimate Frizbee turnering. Ultimate Frizbee är typ som 7-manna fotboll fast med en frizbee. Du kastar disken till varandra över planen och för att göra mål måste du fånga frizbeen bakom mållinjen...make sense? Det finns olika kast och tekniker och vi impas över hur kontrolerat dem skruvar & kastar. Utmed planen ligger hundar på lur och det händer då och då att dem ger gärnet och försöker fånga dem flygande diskarna.
 Efter turneringen stannade vi på Shiraz för lunch...

Och sedan gick vi förbi en bilförsäljare som hade massa coola bilar jag ville ha ngn av dessa... snacka om maffiabil till vänster...
Shahab fick fnatt och har fortfarande inte riktigt gett upp idéen om att köpa denna bilen: "Fattar du den kostar bara 500 000-600 000kr, I sverige skulle denna kosta dubbla!!!!" Jag: Eh...!? 600 000kr. !?
När vi var i Miami drabbades jag av samma sak när vi var på en utförsäljning av designkläder och jag ville köpa ett par YSL skor för 3000kr för att dem hade kostat 10 000kr. det var 70%.  Men det är ganska stor skillnad på att bli "blind" över 3000kr och 600 000kr!!!!!!! ...eller?

No comments:

Post a Comment