Thursday, January 24, 2013

favorite things...

photo by me

photo by me

photo by me

photo by me

photo by me
här har ni några favoriter just nu...
hur sött är inte vår grannes hus...så litet å så gulligt! 
När man kommer till ett nytt land så är det mycket "testa sig fram" när det kommer till det mesta, efter att ha testat i dagar har jag nu hittat min favvo choklad och favvogodis...som knark kan inte sluta äta! 
Självklart är Bergen en favorit...efter att ha bott i vackra skåne så är denna vy mer än sälsynt och jag njuter varje dag! 

Jag får många frågor om hur många jobbintervjuer jag gått på, hur många vänner jag fått osv. jag ser det än så länge som en paus från vardagen och njuter av att vara själv ett tag och fundera på livets stora frågor...underbart! och medan jag gör detta så har jag hittat en ny hobby...baka! Jovisst här ser ni dagens limpor! Kanske inte dem vackraste men dem slinker nog ner...

 

2 comments:

 1. Hej!

  Vilken utsikt! Fantastiskt att se den varje dag. Men Shahab ser rätt trött ut i detta inslag. Han sliter hårt förstår jag?
  Du, en kollega ska åka till Lugano i mars tror jag. Hon har varit där förut och har en favorit; en spansk bar. Hon ska se till att skriva ner GPS-koordinaterna när hon är där så att ni får ett bar-tips. Kanske något ni inte hunnit upptäcka ännu?
  Njut av denna tid då du bara kan "vara". Det måste vara väldigt härligt och tids nog så är du inne i det där ekorre-hjulet igen och springer och springer och...

  Ha en bra helg. Här ska det bli lite varmare efter helgen, men i morse var det -20 grader. Lite väl kallt, men fasligt vackert med den blå och klara himlen och allt det vita.

  Kram Peetra

  ReplyDelete
 2. Hej

  Vi tar gärna bartips! =)

  Kram

  ReplyDelete